Pituudella ON väliä

Nyt on todistettu tämäkin, että mitä pirree sen parree. Taisin tuossa aiemmin luetella mitä puutarhavehkeitä tämä mun penneli korvaa, mut jäi sanomatta että tosi nätisti tulee (naapurin) metsästä myös noi polttopuut. Kaikki kepit kyllä tekee kauppansa, mutta jos löytyy joku paraikaa kuljetuksessa olevaa pidempi pätkä niin vaihtoon menee. Tässä taidonnäyte tältä viikolta:

Kun vielä muutama lenkki tehdään ni kyllä noilla jo kohta mökkisaunan lämmittää.  

Metsäreissut on btw ollu jo hiukan nautinnollisempia (pois lukien se että ite pelkään hirviä!!!), ilmeisesti ruokinta on hänen mielestään korjattu sisällä sille tasolle että voi jättää jo muutaman sienenkin syömättä. Pelkäsin et syötän sen ihan pulleroks, mutta koiraltahan tuo vielä näyttää (kuvassa ollaan tekemässä omenasiideriä iskälle, maistuis varmaan mullekin ja nuolinkin kyllä siitä kannelta heti kun kukaan ei huomannu - yritin kieltäkin ujuttaa siitä reiästä mihin se vesilukko tulee mutta en saatana ylettäny 🤬). 


Pituus- ja korkeuskasvu on sitä luokkaa että ei tunnu jäävän kauheesti pelastusrenkaita tyypille vaikka saakin sapuskaa enemmän ku laki sallii. Mutta aina mahtuu raato tai pari. Pihatiellä on yks kuollu sammakko ja yks joku vähän enemmän jo tunnistamattomaksi asti kuollu elikko ni jestamandeeras että niitä olis ihana syödä. Tänään jo sen tunnistamattoman kans melkein onnistuikin. Hanskallani sen sieltä kitusista kaivelin ja ny tars varmaan hanska pestä... IU!!!!!

Muita viikon nautinnollisimpia hetkiä oli ehdottomasti suihkussa käyminen - NOT!!!!! Se menee sillä systeemillä maaliin, että on siinä pesussa yhtä nopee ku hän iltaruuan syömisessä. Eli ihan valon nopee. Sen jälkeen voikin sit peiton alta luoda ”never again”-katseita pesijään. 



Toinen katseita aiheuttanut tilanne oli tämä ”aktivoi koiraasi”-tilanne. Olen yrittäny piilotella sille noita nappuloita vähän sinne sun tänne, muilta saamiani ohjeita noudatellen mm. pahvilaatikoihin. Mut saatana kun ne on niin PELOTTAVIA (suljetut pahvilaatikot vasta saatanasta onkin)!!! Nappula on kyllä kiinnostava juttu, mut ei tod. niin kiinnostava että laittaisin pääni tuohon helvetinvehkeeseen. Milläs luulet että mää ton nappulan tuolta ny saan - ihan ajattelemallako ajattelit?!?!??? Auttaisko jos yrittäisin näyttää vielä pari astetta säälittävämmältä?? Ni että jos sää sitte nostaisit sen sieltä mulle, kiitos?


Ja säälittävältä näyttämisestä kun tuli puhe, toi emännyys osti mulle - poikalapselle - PINKIN sadetakin!!!!!! 🤦‍♂️ Noi oli kuulemma alessa eikä sinisiä ollu enää tuota kokoa eikä halunnu hirveesti panostaa kun kasvan koko aika. Stnan sulovileeni!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihminen-koira -sanakirja osa I

Dalmisten kuningas

Aikuisuuden kynnyksellä