Kuvia koiran elämästä. Ja koiranelämästä.

Maa ensimmäistä kertaa härmässä. Omituista. Mut ei hidasta vauhtia!! Rapisoo kivasti. 



Ihana, ihanampi, villieläimen paska. Tähän mää haluan hieroo itteeni oikein kunnolla. Ahhhhh!!!



Pysähdyttiin aamulenkillä ihastelemaan nätteyttä. Ja sitä olikin! ☀️



Metsässä kun saan painella vapaana minusta näkee usein pelkät perävalot! Usein siks ku pysähdyn muutaman metrin välein tarkastaan et hihnankantaja on varmasti vielä messissä. Siittä kans tiä ko sillä on niin surkee suuntavaisto että on ihan peräsävedettävä. 



Luoksetuloharjoittelua. Mitä herkumpi nami odotteloo perillä sitä kovempi vauhti. 

Poismenoa ei ole tarvis harjoitella. Tiäs vaikka minusta tulis korkeushyppääjä. 



Noni, sitte tää. Tämä on ar-ses-TA. Mää oon just päässy tähän sohvalle veteleen yöunia. Löytyny mahtiasento. Menossa mahtiuni (kaninshceibaa, vapaana kirmailua, paljon keppejä ja sellasta). Sitten tulee toi yks ilonpilaaja ja sanoo että ”pissalle ja omaan sänkyyn”. Toi on niin saatanasta sanonpa vaan. Minen mihinkä pihalle vapaaehtosesti lähe!! Kanna jos meinaat mun sinne saada. Prkl. 



Täs ekassa kuvassa näyttää siltä ku mua kiinnostais toi ristiseiska. Mut mua kyl oikeesti kiinnostais toi lasissa oleva omenasiideri. Olinhan mää sen valmistusprosessissakin niinko tavallaan mukana. Siinä saattaa jopa olla arominvahventeena hiukka mun kuolaa jos totta puhutaan. 



Mää tulin tähän vaan vähä lepäileen. Vaikka susta vois tuntua ehkä siltä että tuolla juustonaksupussilla olis tämän asian kans jotain tekemistä niin mitään ei ole. Ei sinne päinkä. Ei lainka. Minua EI kiinnosta noi naksut. En itteasiassa ottais vaikka kurkusta väkisin alas yrittäsit työntää. E. Voit jättää sen pussin turvallisin mielin tuohon siks aikaa ko otat ne päiväunet joiden tarpeessa näytät selkeesti olevan. 



Kun koet just sopivan matkustusilmeen tulleen ja yks alkaa haukotteleen juuuuuur sillä hetkellä kun saat kameran napin alas. No, saatiin sit tommonen ylväs otos myös. Autoilu on piirun verran mukavampaa nykyään kun on tota mittaa tullu sen vertta että näkee ikkunasta ulos. Ja voi haukkua edellä ajavan auton perävaloille. Käveleville ihmisille. Pyöräileville ihmisille. Lastenvaunuja työntäville ihmisille. Koirille. Hevosille. Ja sit kun ei enää näe mitään mille haukkuis ni voi kumminki vähän tuhista. 



Mitä saaaaaatanaaaa tämä on?!?!????? No jaa, pääasia et tätä voi syödä. Silloin on aina mailmankirjat järjestyksesä. 



P.S. Oon muuten sitte taas ab-kuurilla 🤦🏼‍♀️ Ny mulla on pissatulehdus. Mitähän seuraavaks!!







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihminen-koira -sanakirja osa I

Dalmisten kuningas

Aikuisuuden kynnyksellä