Voihan paska!!! đŸ’©

Mun piti kirjoittaa pentueskarista, mutta kirjoitankin paskasta. SitÀ on nimittÀin viime pÀivinÀ taas lurkkinu tuolta koiran toisesta pÀÀstÀ menemÀÀn oikeen urakalla. Ei ehkÀ maailman rautavatsaisin kaveri ole tÀssÀ nyt kyseessÀ.

Silloin hĂ€nen ekalla kotiutumisviikollaanhan oltiin tĂ€ssĂ€ samassa tilanteessa sillĂ€ erotuksella, ettĂ€ kakkaa tuli ja meni ja penneli itse oli virkeĂ€ oma itsensĂ€. TĂ€llĂ€ kertaa ei ole ei. KĂ€y vĂ€hintÀÀn 10 kertaa pĂ€ivĂ€ssĂ€ pihalla yrittĂ€mĂ€ssĂ€ sitĂ€ paskomista, useimmiten tuloksetta. Toisesta pÀÀstĂ€ ei kumma kyllĂ€ ole tĂ€llĂ€ kertaa tullut paluupostia, mutta jessusauta ettĂ€ tuota kuolapostia tulee sitten senkin edestĂ€. Pahoinvoinnin merkki ja sitĂ€ merkkiĂ€ onkin sitten sohvatyynyt kutakuinkin tĂ€ynnĂ€, yks tuplapeitto (kohtapuoliin nĂ€yttĂ€is olevan lukumÀÀrĂ€ 2) ja patja plus se koneellinen pyyhkeitĂ€ jonka justiinsa pyörĂ€ytin koneesta rumpuun. 
”MÀÀ ihan vaan vĂ€hĂ€n nojasin tohon sun jalkaan, haittaakse...?”


Muuten kaveri on ollut aika vÀsÀhtÀnyt ja lÀhinnÀ vetelee sikeitÀ mitÀ moninaisimmissa asennoissa. Jos kukaan ei kÀsittele keittiössÀ ruoka-aineita. Niiiiin vÀsynyt ja huonovointinen ei sentÀÀn voi olla ettei ruoka kiinnostaisi. Se kiinnostaa aina. Ja hyvÀ nÀin koska samalla saa kiinnostumaan siitÀ nesteytyksestÀkin hÀnet.


EikĂ€ siinĂ€, kyllĂ€ meillĂ€ sitĂ€ paskaakin sohvalla on. Ja niillĂ€ peitoilla. Ja varmaan vaatteillakin, en vaan oo huomannu... Huomasin mĂ€ tuossa puolimatkassa Poriin ajaessani ainakin et sitĂ€ oli mun kĂ€mmenselĂ€llĂ€. Tuohan on siis tosi nĂ€ppĂ€rÀÀ ettĂ€ koira kĂ€y ulkona kakkosella. Mutta kun hĂ€tĂ€ on suurin niin apukin on lĂ€hellĂ€ eli heti rappusten alapÀÀssĂ€. Ja yritĂ€pĂ€ kĂ€ydĂ€ ite ulkona niin ettĂ€ sitĂ€ hĂ€tÀÀ ei ole kengĂ€npohjissa! Eilenkin kauppaan startatessa sanoin et nyt on kuulkaas hajusta pÀÀtellen jollain jöötit kengĂ€npohjassa. SiellĂ€hĂ€n ne meikĂ€lĂ€isen popon pohjassa tökötti muina miehinĂ€. Ja kun hĂ€llĂ€ nyt on ollut vĂ€hĂ€n vaikeaa saada sitĂ€ torttua ulos niin sitĂ€ on sitten stepattu sen seitsemÀÀn eri paikkaan pieninĂ€ ripauksina. Ja nythĂ€n sitĂ€ sitten tulee sisĂ€lle tassujenkin pohjassa, kun hĂ€n edelleen vĂ€hintÀÀnkin sen paskameren lĂ€pi talsii asioillensa đŸ€ŠđŸŒ‍♀️. Paska homma, enpĂ€ muuta sano.

No, tuosta uupumuksesta johtuen kiikutin hĂ€net sitten elĂ€inlÀÀkĂ€rin vastaanotolle tĂ€nĂ€pĂ€. Voin sanoa ettĂ€ sydĂ€nten lisĂ€ksi tĂ€mĂ€ kaveri vie mukanaan myös sun lompakon. Taikka pankkikortin ainakin. Tai ei hĂ€n sitĂ€ kyl vieny vaan se lÀÀkĂ€riasema. KĂ€ytiin lÀÀkĂ€rissĂ€ silloin ekalla vatsaongelmakerrallakin ja se kustansi suolistoruokineen pĂ€ivineen satasen. Nohhh, ajattelin et ei nyt niiiiin paha ja jotenkin oletin et samoissa hinnoissa mentĂ€is. En ehkĂ€ osannu sit ajatella ettĂ€ ne röntgenkuvatkin maksaa (tsekattiin varmuuden vuoks ettei lastenhoitokeikalta ole jÀÀny mikÀÀn barbinjalka suolistoon juntturaan), koska hintalappua tuli 207€!!! Voi saatana sentĂ€ns. No, vakuutusyhtiöltĂ€ saa jonkun laihan lohdun, mutta kyllĂ€ se lihavampi lohtu tĂ€ytyy kĂ€rsiĂ€ ihan ite. Todella toivon et tÀÀ sairastelu olis niinku suhteellisen vĂ€hĂ€istĂ€. Tietty itse koirankin takia, onhan toi ny vĂ€hĂ€n vittumaista olla vatta ruikulilla ja kĂ€rsiĂ€ pahoinvoinnista. Muistuu mieleeni erĂ€skin sunnuntaiaamu tuossa lĂ€hiaikoina (=eilen...), jolloin kĂ€rsin itse jostain syystĂ€ samankaltaisista oireista ja olis ne voinu kĂ€rsimĂ€ttĂ€kin đŸœ jĂ€ttÀÀ. No, koiralla siis suolistotulehdus ja minulla vaan ihan vanha kunnon krapula. Mut meillĂ€ on samat taudit kuitenki ainakin tavallaan. 

Kumma juttu muuten et mÀ olen pÀÀttÀnyt ostaa tekstiilipesurin??!?!

Ai niin ja nyt iltaa kohti koiruus vaikuttaa jo vĂ€hĂ€n virkeĂ€mmĂ€ltĂ€ ❤️

Kommentit

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit

Ihminen-koira -sanakirja osa I

Dalmisten kuningas

Aikuisuuden kynnyksellÀ